Olemme yksityinen optikkoliike Jyväskylässä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaat kertovat palvelumme olevan asiantuntevaa, ystävällistä, joustavaa ja kiireetöntä. Meiltä saat paitsi paikallista palvelua myös Suomessa reunahiotut laatulinssit. Autamme Sinua kaikissa näönterveyteen liittyvissä kysymyksissä Fenno Optiikka Näköset -liikkeessä Jyväskylän Torikeskuksessa.

Palvelut

 • Näöntutkimukset ja silmänpaineen mittaukset

  Työnäkö- ja optoergonomiset palvelut

  Karsastus- ja ortoptiset tutkimukset

  Optikon palvelut tarpeesi mukaan. 

  Piilolasisovitukset

Kehykset ja linssit

Valikoimamme perustan muodostavat harkiten valitut merkkikehykset ja korkealuokkaisesta laadustaan tunnetut saksalaiset Rodenstock-linssit pinnoitteineen. Kun haluat parasta, voimme tarjota sinulle 3d-kameralla mitoitettavia yksilöllisiä linssejä, joilla saamme Sinulle juuri Sinun voimakkuuksin ja kehykseen räätälöidyt markkinoiden parhaimmat näköalueet omaavat linssit.

 

Valikoimassamme on paljon eurooppalaisia kehyksiä sekä japanissa valmistettuja Titan-kehyksiä, jotka ovat 99,7 % laadukasta titaania.

 

Piilolasiasioissa palveleva optikkomme auttaa löytämään sopivat piilolinssit myös hajataittoa korjaavina tai monitehoina.

 

 

Me

Fenno Optiikka Näköset on yksityinen optikkoliike, joka kuuluu suomalaisten yrittäjien perustamaan Fenno Optiikka -ketjuun. 


Palveluhenkiset optikkomme ja optiset myyjämme muodostavat iloisen ja asiantuntevan tiimin. Yhteinen päämäärämme on, että sinä voit nähdä mukavammin ja korostaa tai tasapainottaa omaa yksilöllistä tyyliäsi. Palvelemme tarvittaessa joustavasti myös normaalien aukiolojen ulkopuolella.

 • Marika Ahlgren

  Marika Ahlgren

  Optikko, yrittäjä

  Näkötutkimukset
  Piilolasisovitukset

 • Pia Vuorenpää

  Pia Vuorenpää

  Optikko

  Näkötutkimukset
  Piilolasisovitukset
  Työnäkötarkastukset